Societat

Air France-KLM ja cobra 50 euros per facturar una segona maleta

El recàrrec només s'aplica als bitllets de la classe turista. Els clients de 'business' poden facturar més d'una maleta gratis

Air France-KLM comença a aplicar des d'aquest diumenge un nou recàrrec de 50 euros a aquells passatgers europeus i nord-americans que desitgin facturar en els seus vols una segona maleta, i que ascendirà als 200 euros a partir de la tercera.

La nova política d'equipatge del grup franc-holandès és efectiva en les rutes que opera entre Europa i els EUA -incloses Algèria, el Marroc i Tunísia-, i només en la classe turista, segons indica un informe intern.

Així doncs, els usuaris de vols business poden facturar més d'una maleta gratis, mentre que aquells que adquireixin bitllets senzills hauran de pagar un suplement de 50 euros per la segon bossa i de 200 euros a partir de la tercera.

De la mateixa manera, l'aerolínia duplicarà el recàrrec per excés de pes, que estableix en 23 quilos, per la qual cosa passarà a cobrar de 50 a 100 euros.

Pels vols de l'aerolínia en codi compartit, Air France-KLM ha precisat que la nova mesura només repercutirà en aquelles rutes que opera, mentre que per a la resta de connexions dependrà de la política específica de cada companyia.

L'aerolínia mantindrà la gratuïtat per facturar cadires de rodes, però carregarà 50 euros als viatgers que volin amb equip esportiu, ja que el considerarà com a segona maleta.

Pel que fa a viatges amb mascotes, Air France-KLM seguirà cobrant 200 euros per transportar animals amb un pes inferior a 75 quilograms.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera