Societat

La plaça del Rei de Barcelona celebra l'alliberament de Gámez i reclama el de Pascual i Vilalta

Els concentrats recorden que els altres dos cooperants continuen en captiveri

La plaça del Rei de Barcelona ha estat aquest dimecres a la tarda l'escenari un cop més d'una concentració silenciosa per reclamar l'alliberament dels cooperants catalans segrestats a Mauritània el novembre passat. L'arribada a Barcelona d'Alicia Gámez ha donat un to diferent, tot i que recordant que Roque Pascual i Albert Vilalta continuen en captivitat.

A corre-cuita, els promotors de la concentració han canviat la pancarta habitual per treure el nom de Gàmez i reclamar la llibertat per Albert Vilalta i Roque Pascual. Amb les escales de la plaça plenes de gom a gom, i amb més companys i amics dels segrestats solidaritzant-se amb les famílies dels tres cooperants, s'ha tornat a guardar un minut de silenci que s'ha acabat trencant amb un clamorós i efusiu aplaudiment.

El tinent d'alcalde de Noadibou (Mauritània) s'ha afegit en aquesta ocasió a la concentració, que ha tingut així un altre aspecte novedós.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.