Societat

Els cementiris de Barcelona esperen 162.000 visitants

Els recintes funeraris de la ciutat estaran oberts al públic des de les 8 fins a les 18 hores els dies 1, 7 i 8 de novembre

Els cementiris de la demarcació de Barcelona esperen rebre unes 162.000 visites amb motiu de la celebració de Tots Sants.

Concretament, els recintes funeraris de la ciutat -Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, les Corts, el Sarrià, Sants i Collserola-, esperen 85.000 visitants i estaran oberts al públic des de les 8 fins a les 18 hores els dies 1,7 i 8 de novembre.

A Barcelona, els cementiris tindran música clàssica en directe, i en alguns punts es reforçarà la venda de flors i la celebració de la missa de difunts, segons ha informat l'empresa Cementiris de Barcelona en un comunicat.

A més, s'han ampliat els accessos al cementiri de Montjuïc i la freqüència de passada de les línies d'autobús 21 i 107 i un autobús llançadora. Per al Cementiri de Collserola, hi ha un servei especial de la línia 102, 103 i 104.

D'altra banda, el cementiri del Prat espera 20.000 visitants, igual que el cementiri de Roques Blanques, al Papiol. Els cementiris de Sitges, Sant Cugat i Mataró esperen, 3.500, 16.000 i 18.000 persones, respectivament.

En aquestes poblacions també s'incrementarà la freqüència de passada dels autobusos que paren en els cementiris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.