Societat

Atropellen dos agents dels Mossos d'Esquadra a la C-17

Els agents regulaven el trànsit mentre una grua retirava un cotxe avariat a Tagamanent. Un altre vehicle ha relliscat i ha xocat contra els policies, que han resultat ferits greument, i la grua

Un vehicle ha atropellat aquest dimarts al migdia dos agents dels Mossos d'Esquadra a la C-17, al terme municipal de Tagamanent (Vallès Oriental), segons han informat els bombers de la Generalitat.

L'accident ha tingut lloc minuts abans de dos quarts de dues del migdia al quilòmetre 38 d'aquesta via. Els dos agents estaven fent un servei en aquest punt de la C-17 quan han estat atropellats per un vehicle.

Ambdós presenten politraumatismes i els seu pronòstic és greu. Els agents han estat evacuats en helicòpter i ambulància. La C-17 s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els agents atropellats estaven regulant el trànsit mentre una grua d'assistència atenia un cotxe avariat al quilòmetre 38 de la C-17. Segons els primers indicis, un quart cotxe hauria relliscat a causa de l'asfalt moll i hauria impactat contra els agents i el conductor de la grua.

A causa de l'accident, que s'ha produït en sentit Barcelona, els dos agents policials han resultat ferits greus amb politraumatismes i han estat traslladats d'urgència a un centre hospitalari. El conductor de la grua i el conductor del quart vehicle han resultat ferits lleus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.