Societat

Para-sols per a tothom per no cremar-se les mans amb el volant

El Servei Català de Trànsit comença una campanya amb consells per als conductors amb el patrocini de Repsol

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en marxa aquest divendres una campanya de conscienciació per promoure la seguretat viària durant el període de vacances d'estiu a la xarxa viària catalana. La campanya consisteix en la distribució de 70.000 para-sols de volant que sota el lema No et cremis al volant! contenen diversos missatges per prevenir accidents de trànsit i fomentar la conducció segura i sense riscos. La difusió de la campanya es fa coincidir amb l'estiu, època en què la majoria de ciutadans fan les vacances i hi ha un augment de la mobilitat.

La campanya es fa amb la col·laboració de Repsol. La distribució dels para-sols es realitzarà a través de dispensadors situats en quaranta gasolineres Repsol en els punts de màxima afluència de les carreteres catalanes durant l'estiu. Tanmateix, qui hi estigui interessat també podrà aconseguir el para-sol a les seus dels serveis territorials del SCT.

Els para-sols inclouen un seguit de consells que cal tenir en compte durant aquest període de l'any en què es fan tant desplaçaments llargs com trajectes curts. Des de Trànsit han explicat que, atès que Catalunya és un lloc de destinació de turisme estranger i a la vegada és un lloc de pas, s'ha decidit editar el material en català, castellà i anglès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.