Societat

Missa multitudinària a Madrid a favor del model de família tradicional

La plaça de Lima de la capital espanyola reuneix milers de fidels congregats per la Conferència Episcopal. Hi celebren una trobada per reivindicar el paper de la família en el seu sentit més tradicional

La crida del cardenal Antonio María Rouco Varela ha tingut resposta. Milers de persones s'han acostat fins a la plaça de Lima de Madrid per participar en la trobada de les famílies, que se celebra per tercer any consecutiu.

Enguany el lema i la festa estaven orientades a tot Europa i per això s'han pogut veure nombroses banderes de diferents països i moltes d'espanyoles.

Des de les deu del matí s'ha anat congregant gent esperant l'arribada del migdia amb l'Àngelus i l'anunciat missatge del papa Benet XVI. Per fer-se passar el fred, els assistents han entonat càntics i nadales i han anat saludant l'arribada dels cardenals de tot Europa.

Finalment, Benet XVI ha parlat a tots els congregats per videoconferència. El Papa ha reivindicat el paper de la família basada en un matrimoni entre un home i una dona.

Benet XVI assegura que aquesta és "la millor escola on s'aprèn a viure els valors que dignifiquen la persona i fan grans els pobles".

Després de les paraules del pontífex el president de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Rouco, ha començat la missa que culminarà l'acte.

Aquesta trobada fa tres anys que se celebra. Fins ara s'havia fet a la plaça de Colón de Madrid, i aquest any ha canviat d'ubicació.








Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona

Una avaria deixa sense aigua les urbanitzacions Font Bona i Selva Brava

LLAGOSTERA
societat

Una incidència tecnològica global afecta l’aeroport del Prat, el 061 i diversos hospitals

barcelona
SOCIETAT

Repunt de furts a Lleida i preocupació per l’aparició d’armes blanques en aldarulls

Lleida

Dos denunciats per un abocament il·legal enmig del bosc

BESCANÓ
seguretat

Barcelona incorpora 40 agents cívics més durant la Copa Amèrica

Barcelona

Escriptures notarials del segle XVIII transcrites amb IA

GIRONA