Societat

Hereu apel·la a l'optimisme per intensificar l'acció municipal en el tram final del mandat

L'alcalde de Barcelona demana als seus col·laboradors que estiguin atents i que escoltin el parer dels ciutadans i aspira a culminar els objectius del pla d'actuació durant el 2010

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha reunit aquest dijous més de 500 alts càrrecs de la corporació i els ha demanat que estiguin atents a escoltar l'opinió dels ciutadans més que mai amb l'objectiu d'enfortir la tasca municipal.

Quan està dins el tercer any de mandat municipal i davant la imminència de l'inici de la precampanya per a les eleccions catalanes de l'any que ve, l'alcalde de Barcelona ha presidit la trobada anual d'alts càrrecs que va instituir l'any passat amb el títol Liderem Ajuntament, liderem Barcelona. Entre els assistents a l'acte, que ha estat obert als mitjans de comunicació, hi havia els tinents d'alcalde d'ICV-EUiA i socis de govern Ricard Gomà i Imma Mayol, i els consellers de districte Assumpta Escarp i Montse Sánchez.

En concret, l'alcalde ha instat els seus col·laboradors i alts càrrecs a treballar "amb més determinació i exigència que mai", alhora que ha remarcat que "escoltar és més necessari que mai" perquè enriqueix els projectes. "No tenim sempre el cent per cent de la veritat", ha afirmat Hereu.

En referència a la crisi com un dels reptes i obstacles per a la ciutat, Hereu s'ha mostrat convençut que Barcelona "ha guanyat" temps, a diferència de molts projectes i moltes ciutats, perquè el 2010 serà l'any del compliment de tots els objectius del pla d'actuació municipal (PAM), que es declara disposat a aconseguir "amb energia i endeutament", amb l'argument que ha arribat el moment que "l'ajuntament amb el millor rating de tot Europa" posi aquests indicadors al servei de la realitat.

La capitalitat de la Unió per la Mediterrània és un dels objectius que l'alcalde ha plantejat per al període que resta de mandat, en el qual, assegura, Barcelona guanyarà el combat per recuperar l'espai públic de Ciutat Vella, i el conflicte sobre la prostitució al carrer, la droga, els furts i la venda ambulant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona

Una avaria deixa sense aigua les urbanitzacions Font Bona i Selva Brava

LLAGOSTERA
societat

Una incidència tecnològica global afecta l’aeroport del Prat, el 061 i diversos hospitals

barcelona
SOCIETAT

Repunt de furts a Lleida i preocupació per l’aparició d’armes blanques en aldarulls

Lleida

Dos denunciats per un abocament il·legal enmig del bosc

BESCANÓ