Societat

Ja és al carrer un dels joves que va causar l'incendi d'Horta

Lorenzo Forner ha pagat aquest divendres els 6000 euros de fiança imposat per l'Audiència de Tarragona

Un dels dos joves que van causar l'incendi d'Horta de Sant Joan, on van morir cinc bombers, ja ha sortit de la presó aquest divendres després de pagar la fiança de 6.000 euros decretada per l'Audiència de Tarragona. Es tracta de Lorenzo Forner, de 27 anys i veí de Càlig, membre de les Brigades Rurals d'Emergència al País Valencià.

Forner ha abandonat les instal·lacions de la presó de Tarragona quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del vespre a bord d'un Audi de color negre amb els vidres tintats i acompanyat de la seva família. El jove haurà de comparèixer als jutjats cada quinze dies i se li ha retirat el passaport per impedir la seva sortida a l'estranger.

El segon jove acusat de l'incendi d'Horta, Juan Antonio Paz Mellado, de 26 anys i veí de l'Aldea, encara està reunint els diners i sortirà amb tota probabilitat aquest dissabte de la presó de Tarragona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.