Societat

Un tiroteig en una discoteca de Mollerussa deixa ferit greu el porter

Dos joves, un de 19 anys veí de Golmés, al Pla d'Urgell, i un de 23, d'Ivars d'Urgell, a la mateixa comarca, han estat detinguts com a presumptes autors del delicte de temptativa d'homicidi

Un tiroteig a un local d'oci nocturn de Mollerussa ha acabat aquesta nit de dissabte amb el porter ferit greu de bala. Dos joves, un de 19 anys veí de Golmés, al Pla d'Urgell, i un de 23, d'Ivars d'Urgell, a la mateixa comarca, han estat detinguts com a presumptes autors del delicte de temptativa d'homicidi.

Segons els Mossos d'Esquadra els joves han disparat amb una arma llarga un dels porters de la discoteca, per motius que de moment es desconeixen.

Després dels fets, han marxat amb un vehicle, però la policia els ha localitzat a Bellpuig. El succés ha obligat a tancar el local, ubicat al carrer Comerç de Mollerussa, seguint el protocol d'aquests casos.

El porter ha hagut de ser traslladat d'urgència a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, ferit greu, tot i que la seva vida no corre perill.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.