Societat

Detenen a Gavà Alessandro De Fronzo, un mafiós que figurava en la llista dels més buscats a Itàlia

El detingut ha d'enfrontar-se a una pena prevista de no menys de 15 anys de presó per un delicte d'organització criminal per al tràfic de drogues, agreujat per conspiració i banda armada

La policia estatal ha detingut a Gavà Alessandro De Fronzo, un dels membres més rellevants del clan Palermiti i que estava reclamat per les autoritats italianes per delictes de tràfic de drogues i associació il·lícita.

De Fronzo es troba en la llista dels més buscats per la justícia italiana i és el responsable del subministrament de drogues (haixix, èxtasi, marihuana i cocaïna) al grup mafiós al qual pertany, liderat per Eugenio Palermiti, qui finalment distribuïa la droga a Itàlia.

Per a la seva detenció, agents del cos dels Carabinieri, la policia Penitenciària i Interpol Roma s'han desplaçat al nostre país en diverses ocasions.

Les extremes mesures de seguretat adoptada per l'arrestat, amb canvis continus d'habitatge, vehicles i fins i tot aparença física, dificultaven la seva localització.

Finalment la seva detenció es va efectuar en una estació de servei de la C-32 a la localitat de Gavà, després de diversos mesos d'indagacions. De Fronzo portava documentació falsa a nom de Luigi Contugno al moment de la seva detenció.

Alessandro De Fronzo ha d'enfrontar-se a una pena prevista de no menys de 15 anys de presó per un delicte d'organització criminal per al tràfic de drogues, agreujat per conspiració i banda armada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona torna a recordar la revolta d’Stonewall amb una nova placa

girona
Societat

Inauguren un faristol a la Rambla en record de la primera manifestació LGTBI de l’Estat

Barcelona
Societat

Homenatge a una persona sense llar morta fa poc a Badalona

Badalona
administracions

SOM Roses reclama recuperar els plans de millora de la circulació

roses

Nou projecte per posar un vitrall dissenyat per Rafael Masó a l’església

verges
Infraestructures

Demores a l’aeroport del Prat per una línia de tempestes

Barcelona

Celrà recorda l’antifeixista Guillem Agulló amb un parc i una escultura

celrà
Urbanisme

Barcelona aprova un pla urbanístic que situa els nous tanatoris prop dels cementiris

Barcelona
Urbanisme

Barcelona remodelarà els jardins del Doctor Fleming

Barcelona