Societat

Els cooperants de la Caravana Solidària tornaran cap a Catalunya amb avió dimarts

El retorn es farà en avió a Madrid i Barcelona i no per terra, tal com estava previst inicialment

Els cooperants de l'ONG Barcelona Acció Solidària tornaran dimarts que ve a la nit en avió des de Dakar un cop hagin entregat tot el material a la capital senegalesa.

El retorn es farà en avió a Madrid i Barcelona i no per terra, tal com estava previst inicialment, després que tres membres de l'expedició –Roque Pascual, Albert Vilalta i Alicia Gámez– fossin segrestats diumenge al vespre quan es dirigien a la capital de Mauritània, Nouakchott.

Mentrestant, continuen les investigacions per localitzar els tres segrestats després d'un dimarts d'informacions confuses sobre el seu parador.

Aquest dimecres al matí, la trentena de cooperants de l'ONG Acció Solidària ha reprès la caravana en direcció al Senegal escortats per un jeep amb cinc militars armats.

Dos dels membres de la caravana, entre els quals el cap de l'expedició Josep Carbonell, s'han quedat a la seu de l'ambaixada espanyola a Mauritània, situada a la capital del país per poder seguir de prop el segrest.

Aquest dimecres a la nit, la resta de cooperants tenen previst arribar a la ciutat de Thiès, al Senegal, on passaran la nit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.