Societat

Els primers 16 cadàvers de l'avió d'Air France arriben a Brasil  per ser idenfitificats

La recerca de més cossos i de la caixa negra de l'avió d'Air France continuen a l'oceà

Els cadàvers dels primers 16 ocupants de l'avió d'Air France recuperats a l'Atlàntic han estat desembarcats aquest dimarts a l'arxipèleg de Fernando de Noronha, des d'on seran enviats a la ciutat de Recife perquè siguin identificats.

Dos helicòpters, un Black Hawk i un Super Puma, han estat els encarregats de traslladar els cossos des del vaixell Constitución, on es trobaven des del moment que els van localitzar, fa tres dies.

A més dels 16 cadàvers que han arribat aquest dimarts, 8 cossos més es troben encara al vaixell Bosísio després de ser recuperats aquest dilluns per diferents vaixells de la Marina brasilera i la fragata francesa Ventose. Ara ja són 24 els cossos trobats fins ara d'un total de 228 ocupants de l'Airbus AF447, que havia de fer el trajecte Rio de Janeiro-París.

Mentrestant, la recerca de més cadàvers i restes de l'avió continuen a alta mar a càrrec d'una dotzena d'avions brasilers, cinc vaixells de la Marina, la fragata francesa i dos avions d'aquest país, als quals se sumarà aquesta setmana el submarí Emerade, que s'encarregarà de buscar la caixa negra de l'Airbus en les profunditats de l'oceà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.