Societat

Els cooperants catalans es traslladen a l'ambaixada espanyola de Mauritània

L'objectiu de la trentena de persones que formen part de la Caravana Solidària és estar més a prop de l'ambaixador per estar informats de manera permanent i poder així pressionar-lo. En les pròximes hores decidiran si continuen amb el recorregut solidari

La trentena de persones que formen part de la Caravana Solidària es traslladaran en les pròximes hores de l'hotel on han estat des que van ser segrestats els seus companys fins a l'ambaixada espanyola a Mauritània, situada també a la capital, Nouakchott.

L'objectiu dels cooperants és estar físicament més a prop de l'ambaixador Alonso Dezcóllar per estar informats de manera permanent i també per exercir una certa pressió davant l'ambaixador per aconseguir més informació.

De fet, aquest dilluns Dezcóllar ja es va traslladar a l'hotel dels cooperants i al llarg d'aquest dimarts està previst que es tornin a reunir.

Els companys dels segrestats estan a l'espera que hi hagi alguna novetat per decidir si continuen amb la Caravana Solidària o si tornen a Catalunya. Aquest dilluns van decidir posar-se un termini de  48 hores per prendre la decisió, tot i que la majoria dels cooperants aposten per continuar el recorregut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.