Societat

Desarticulen una banda de lladres que robava als polígons del Vallès

El jutge ha decretat presó provisional per als quatre detinguts, que ja tenien antecedents per altres robatoris amb violència

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones per la seva presumpta participació en set robatoris amb intimidació a polígons industrials del Vallès Occidental i Vallès Oriental i dos robatoris amb intimidació en domicilis, comesos des de novembre.

Les detencions han tingut lloc quan s'estaven preparant per donar un pas més en la seva escala delictiva per especialitzar-se en robatoris de pisos, segons informa la policia catalana.

Suposadament, tres membres cometien l’assalt i un altre realitzava tasques de vigilància des d’un cotxe alhora que facilitava la ràpida fugida després d’aconseguir-ne el botí. Per cometre el robatori, controlaven els horaris laborals i actuaven quan l’empresa tancava les portes, en la franja horària entre les 18 i les 21h, amb alguns treballadors encara a dins.

Poc abans, un dels atracadors hi entrava i, amb el pretext que buscava feina, supervisava dissimuladament el recinte. Seguidament, sortia i hi tornava acompanyat de dos membres més, però aquesta vegada amb la cara coberta. Per aconseguir el seu propòsit, el grup intimidava les víctimes amb nunxacos, ganivets i armes de foc.

Els quatre arrestats, Pedro M.S., de 47 anys, Antonio M.S., de 48 anys, José Luis R.C., de 36 anys, i Manuel J.P.A, de 55 anys–  ja havien estat detinguts en altres ocasions per la seva suposada participació en robatoris amb força i violència.

A l’escorcoll de tres habitatges a Mollet del Vallès, Montmeló i Vilalba Sasserra (Vallès Oriental), els mossos van recuperar joies, telèfons mòbils i material informàtic que constaven com a sostrets.

Els detinguts van passar dilluns, 29 de març, a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia de Cervelló va decretar presó provisional per a tots ells.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.