Societat

Fèlix Millet i Jordi Montull compareixen per primera vegada davant el jutge

Aquesta ha estat l'única mesura cautelar dictada per Juli Solaz, que va deixar en llibertat amb càrrecs Millet i Montull, que durant tres dècades van desviar diners de fons del Palau per a benefici personal

L'expresident de l'Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, i el seu exdirector administratiu, Jordi Montull, acudiran avui al Jutjat número 30 de Barcelona per primera vegada per signar, segons ha estipulat el jutge Juli Solaz. No se sometran a cap tipus d'interrogació, només hi han de comparèixer, com ho hauran de fer cada primer laborable de cada mes fins el dia del judici.

Aquesta ha estat l'única mesura cautelar dictada pel jutge, que va deixar en llibertat amb càrrecs Millet i Montull, que durant tres dècades van desviar diners de fons del Palau per a benefici personal.

El jutge els va obligar a lliurar els passaports, però no els va imposar cap fiança. Tots dos van confessar haver desviat fons en dues cartes enviades al jutge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.