Societat

Millet i Montull, primera visita al jutjat

Hauran de presentar-se davant el jutge cada primer de mes laborable. Aquesta és la única mesura cautelar dictada per Juli Solaz, que va deixar en llibertat amb càrrecs Millet i Montull

L'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, i la seva mà dreta, Jordi Montull, han comparegut aquest dilluns per primera vegada pocs minuts després de les 11.00 hores per signar en el Jutjat número 30 de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia, i complir així amb la mesura cautelar imposada pel jutge Juli Solaz per evitar-ne la fuga.

Millet i Montull, acompanyats de l'advocat Jordi Pina, han pujat al jutjat sense fer declaracions als mitjans i hi han estat escassos minuts.

A la seva sortida, Jordi Pina ha atès breument els mitjans mentre sortien i ha assegurat que aquesta compareixença és important per fer "callar" tots els qui "s'omplien la boca" dient que els acusats es fugarien i per això havien d'estar en presó preventiva.

Pina també ha avançat que el pròxim dia 20 de gener tindrà lloc la ratificació de la pericial del Consorci. Passats pocs minuts de les 11.00 hores, abandonaven la Ciutat Judicial en un taxi.

Millet i Montull hauran d'acudir al jutjat cada primer dia laborable de mes després que el jutge en dictés la llibertat amb càrrecs després d'haver desviat durant tres dècades diners de fons del Palau per a benefici personal.

El jutge els va obligar a lliurar els passaports, però no els va imposar cap fiança.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.