Societat

Assumpta Escarp o Jordi William Carnes es perfilen com a relleu de Martí

El jove advocat Roger Pallarols entrarà al consistori com a regidor en córrer la llista

Els regidors socialistes Assumpta Escarp i Jordi William Carnes es perfilen com els dos candidats a rellevar a Carles Martí com a primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, el qual seguirà com primer secretari del PSC a Barcelona. Carnes porta actualment l'àrea econòmica i té bona relació amb l'oposició, molt crítica amb la consulta que ha dut a terme l'alcalde, mentre que Escarp coneix bé els racons de la Casa Gran i gestiona sense grans problemes la difícil àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l'ajuntament.

Així ho han avançat socialistes després de la decisió de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, de cessar el seu "número dos" arran del fracàs de la consulta sobre el futur de l'avinguda Diagonal, en la que el 80% dels barcelonins ha rebutjat la reforma amb una participació del 12,17%.

D'entrada, en sortir Martí de l'Ajuntament, correrà la llista i entrarà com regidor del grup socialista el jove advocat Roger Pallarols, provinent com Martí del districte de Ciutat Vella.

La federació del PSC a Barcelona ha convocat per demà a la tarda una reunió extraordinària del seu comitè territorial, òrgan que engloba a la comissió executiva de la federació més els regidors de l'Ajuntament de Barcelona. Aquest reunió urgent ha de servir per ajudar a l'alcalde Hereu en aquests moments de dificultat política i per analitzar la situació del partit i de l'Ajuntament a un any de les eleccions municipals.

Les fonts consultades han assegurat que la decisió de cessar Martí ha agafat per sorpresa a molts quadres del partit ja que ha estat una decisió que han pres personalment l'alcalde i el fins ara primer tinent d'alcalde, considerat el cervell de l'actual equip de govern i home de la màxima confiança personal d'Hereu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.