Societat

El nen mort en una escola de Barcelona es va ofegar amb una corda

L'accident es va produir al gimnàs del centre dijous passat mentre la mestra recollia el material

El nen de 7 anys del CEIP Baró de Viver al districte de Sant Andreu de Barcelona va morir després d'ofegar-se amb una corda, segons ha confirmat el gerent del Consorci d'Educació de Barcelona, Manel Blasco.

L'accident es va produir dijous passat al gimnàs del centre, després de la classe d'educació física. El nen, però, no va morir fins aquest diumenge a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Des del Consorci, desconeixen si en el moment dels fets el nen estava sol o estava acompanyat d'un altre alumne.

Els Mossos d'Esquadra han descartat que el nen jugués a una variant del joc del penjat i han assegurat que es tracta d'una "mort accidental". La família no ha presentat cap denúncia a l'escola, segons Blasco.

D'altra banda, Blasco ha explicat que tècnics del Consorci van desplaçar-se fins a l'escola per "donar suport" a la família i als mestres del centre. També van indicar als mestres com havien d'explicar els fets als alumnes de l'escola.

Blasco ha dit que es continua treballant en esclarir els fets, tot i que ha especificat que ara com ara no hi ha informacions concloents del que va passar realment. De totes formes, ha puntualitzat que la investigació del cas va a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

En qualsevol cas, els fets es van produir al gimnàs del centre, després de la classe d'educació física que s'havia fet al pati de l'escola. Concretament, l'accident va passar mentre la mestra estava recollint els estris amb què s'havia desenvolupat la classe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.