Societat

El Primavera Sound omple el Fòrum en la seva primera nit

Alguns grups com Pixies i Wilco, que seran alguns dels plats forts, actuaran avui a l'escenari de l'Auditori del Fòrum

El Primavera Sound ha arrencat amb força i l'afluència de públic al Parc del Fòrum ha estat massiva en el primer dia de festival, aquest dijous. 

L'amplitud i diversitat de l'oferta musical que proposa el certamen és reclam suficient per omplir un recinte immens, en jornada intersetmanal i amb amenaça de pluja inclosa. Unes precipitacions que, finalment, s'han produït de forma intermitent i poc intensa al llarg del vespre i la nit. Pixies o Pet Shop Boys no ho són tot, ni pel públic ni per uns organitzadors que amb aquest ple constaten l'èxit de la seva aposta de combinació de bandes emergents amb grups consagrats.

Llargues cues de gent
L'entrada esglaonada de gent, a primera hora de la tarda, ha donat pas a llargues cues a l'exterior del recinte del Parc del Fòrum amb l'arribada de la nit. Bandes locals com Half Foot Outside o Biscuit han complert amb escreix trencant el gel amb les primeres actuacions.

Des de les cinc de la tarda en escenaris grans i la petita carpa unplugged han començat a sonar algunes de les 213 actuacions que tindran lloc al llarg del festival, sumant a l'activitat del Fòrum la programació paral·lela que ja ha tingut lloc durant la setmana.

Entrada la nit han pujat a l'escenari grups com Broken Social Scene, The Fall, The XX o Tortoise, un dels més esperats de la nit. Encara havia d'arribar l'hora de Pavement o dels bascos Delorean, programats a quarts de tres de la matinada.

Els plats forts
Aquest divendres, dos plats forts com Pixies i Wilco, a més de desenes i desenes de grups i de propostes prometedores com l'actuació dels catalans Standstill a l'escenari de l'Auditori del Fòrum. El grup estrenarà un nou espectacle del qual no es coneixen els detalls, per presentar el seu darrer disc, Adelante Bonaparte.

I dissabte, primer Pet Shop Boys i després Orbital manaran sobre una bateria de grups en la qual destaquen els reconstituïts Sunny Day Real State, els britànics The Charlatans interpretant cançons del seu primer disc, Some Friendly, Built To Spill o Polvo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.