Societat

Artur Mas ordena que la Fundació CatDem faci "una donació important" al Palau de la Música

S'ha confirmat que Fèlix Millet no tenia poders per signar convenis per a donacions. En va signar set amb l'antiga Trias Fargas entre 1999 i 2008

El secretari general de CDC, Artur Mas, ha anunciat que el seu partit està a punt de firmar un conveni amb el Palau de la Música pel qual els convergents estarien disposats a tornar una quantitat de diners que Fèlix Millet va donar, sense els poders per fer-ho, a la Fundació CatDem, antiga Trias Fargas.

Després que CDC s'hagi resistit durant setmanes a retornar els 630.000 euros que el Palau va concedir a la fundació convergent, la situació ha canviat quan l'actual gestor del Palau ha confirmat per carta al president de la Trias Fargas, Joaquim Ferrer, que Millet no tenia poder per fer les donacions.

Mas ha donat ordres perquè les negociacions s'acabin al més aviat possible. En declaracions, Mas ha afirmat que "ningú" els ha demanat que tornin la xifra exacta de diners que la fundació va rebre en el seu moment i manté que CDC va actuar "de bona fe".

El líder convergent no ha posat límit a aquesta donació que ara farà per "ajudar" el Palau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.