Societat

Un cuiner de l'Estartit és la quarta víctima mortal per grip A a Catalunya

La víctima, que vivia sol, havia dit uns dies abans que no es trobava bé i que tenia molta febre

Un cuiner estranger de 50 anys que treballava en un restaurant de l'Estartit és la quarta víctima mortal de la grip A a Catalunya, segons han assenyalat fonts de la conselleria de Salut, que han indicat que la mort es va produir a l'agost en el seu domicili.

L'home, que vivia sol, va dir uns dies abans de morir que no es trobava bé i que tenia molta febre. El 16 d'agost, uns coneguts seus van anar a visitar-lo a casa seva i el van trobar mort, segons avança avui el diari El Punt.

Les analítiques practicades posteriorment han confirmat que l'home va morir com a conseqüència del virus. Així doncs, és la segona persona que mor víctima de grip A a les comarques gironines i la quarta a Catalunya.

La setmana passada es va registrar la tercera víctima mortal pel contagi de la grip A, una noia de 21 anys amb patologies prèvies que va morir a l'Hospital Clínic de Barcelona.

La primera víctima mortal a Catalunya va ser una dona de 35 anys de Lloret de Mar ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona, que va morir el 4 d'agost; i la segona, un home de 32 anys ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, que va morir el 27 del mateix mes.

Segons l'últim informe de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), a hores d'ara prop de 300.000 persones s'han contagiat arreu del món amb el virus de la grip A, de les quals 3.486 han mort.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.