Societat

Primer cas de grip nova a Turquia i a l'Índia

S'eleva a 7.500 els casos de pacients infectats pel virus A (H1 N1) a tot el món. L'OMS tem que els retrovirals deixin de ser eficaços

El ministeri de Sanitat indi ha anunciat la detecció d'un primer cas de grip nova, detectat en un home que havia viatjat als Estats Units. Poques hores després, el govern turc ha alertat també d'un primer cas d'un ciutadà nord-americà que era a l'aeroport d'Istambul per tornar al seu país de residència, l'Iraq. Les càmeres tèrmiques instal·lades en aquest aeroport han detectat aquesta matinada una febre molt alta en el viatger.

En les darreres hores s'han detectat un miler de nous casos de virus A (H1 N1), i el nombre d'afectats s'eleva a 7.500 a tot el món. En els darrers dies també s'han detectat els primers casos al Japó, l'Equador, el Perú i Malàisia.

Ara l'OMS tem que el virus pateixi una mutació que el faci resistent als antivirals com el Tamiflu o el Relenza, fins ara considerats eficaços.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.