Societat

Milers de persones es concentren a Barcelona per dir no al magatzem nuclear d'Ascó

Al parc de la Ciutadella ha sonat una sirena d'emergència que ha servit perquè milers de visitants es posessin una màscara contra la instal·lació

La quinzena edició de la Festa de la Terra ha acollit una concentració contra la instal·lació del magatzem nuclear a Ascó.

A la una del migdia, al passatge dels Til·lers del parc de la Ciutadella de Barcelona, ha sonat una sirena d'emergència que ha servit perquè els milers de visitants de la fira i els concentrats contra el cementiri es posessin una màscara contra la instal·lació.  Les 400 entitats que promouen la fira havien convocat aquesta concentració de rebuig.

El portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, i el secretari general d'Iniciativa, Joan Herrera, han estat els polítics més destacats que han anat a la concentració. Els dos han coincidit a demanar al govern espanyol que faci marxa enrere en aquesta iniciativa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.