Societat

La L9 tindrà l'estació 'Camp Nou'

Aquest tram de la línia entrarà en funcionament entre el 2011 i el 2012

Barcelona tindrà una parada de la Línia 9 del metro anomenada Camp Nou, segons ha aprovat avui el Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

ATM ha accedit així a la petició de l'Ajuntament, que l'octubre passat va reclamar a l'entitat que la parada Campus Sud passés a dir-se Camp Nou, a proposta de CiU i amb l'únic vot en contra d'ERC. Segons el calendari previst, el tram d'aquesta parada entrarà en funcionament entre 2011 i 2012.

També es canviarà el nom de les parades pròximes a l'Hospital de Sant Pau. ATM ha decidit modificar la denominació de la parada Hospital de Sant Pau de la L5, per Sant Pau/Dos de Maig, i l'estació de la L4 Guinardó passarà a dir-se Guinardó/Hospital de Sant Pau.

L'entrada en vigor dels nous noms es farà coincidir amb la inauguració del primer tram de la L9 –les estacions entre Can Zam i Can Peixauet, a Santa Coloma de Gramanet–, a la tardor. D'aquesta forma s'evitarà haver de canviar dues vegades tota la senyalització de la xarxa ferroviària, la qual pot arribar a costar un milió d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.