Societat

Hisenda estima en 2,6 milions el desviament de Millet i Montull per a obres a casa seva

L'informe pericial encarregat pel jutge concreta la destinació d'una part dels diners que els exdirectius del Palau van carregar a l'entitat

L'informe pericial encarregat pel jutge a tècnics d'Hisenda estima en 2,6 milions d'euros la quantitat que Fèlix Millet i Jordi Montull van desviar del Palau de la Música per finançar obres als seus habitatges particulars i als de les seves filles.

Les conclusions d'aquest primer informe constaten que els antics dirigents de l'entitat van carregar obres de reforma i ampliació dels seus habitatges per valor de 2,6 milions d'euros als pressupostos de la Fundació Palau de la Música i el Consorci del Palau de la Música entre els anys 2005 i 2009.

Aquest primer avanç de l'anàlisi dels comptes del Palau remès al jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona confirma una petita part del saqueig perpetrat presumptament per Fèlix Millet i Jordi Montull, que les auditories encarregades pel Consorci del Palau de la Música i la Fundació Palau de la Música eleven, pel cap baix, a un total de 34 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.