Societat

Puig retreu als socialistes que la Fundació Rafael Campalans es finança "al 100%" amb diners públics

El secretari general de Convergència recorda que el partit ha posat a disposició de la Fundació Orfeó Català tota la documentació necessària per tal d'ajudar a aclarir la comptabilitat de l'ens

El secretari adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Felip Puig ha declarat que "és fa difícil acceptar judicis paral·lels i de moralitat" sobre el cas Millet, quan fundacions associades a altres partits s'han finançat "al 100%" amb diners públics.

Puig ha citat la Fundació Rafael Campalans, vinculada al PSC, que rep ajuts per part d'administracions governades pels socialistes. "Els nostres comptes i convenis són legals" ha dit el polític convergent en referència a les aportacions que durant onze anys la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, va fer a la Fundació Ramon Trias Fargas (FRTF) així com altres ajuts que va rebre del sector privat.

Des de Sant Feliu de Llobregat, el secretari general de Convergència ha recordat que el partit ha posat a disposició de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música tota la documentació necessària per tal d'ajudar a aclarir la comptabilitat de l'ens, després de les irregularitats detectades en la gestió de Fèlix Millet.

"Hem fet una actuació legal i correcta" ha assenyalat, afegint a més que, darrere l'escàndol, hi ha interessos polítics per estendre "una obra de sospita". "Creiem sincerament hi ha interessos ocults que vol arrossegar-nos a un debat polític" ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.