Societat

ICV considera que el consens de PSC, CiU i ERC sobre la LEC "no significa res"

Joan Saura recorda que per aprovar la noval llei educativa s'ha trencat el consens social amb els sindicats

El president d'ICV, Joan Saura, ha advertit que l'acord entre les tres primeres forces del país, CiU, PSC i ERC, en matèria educativa, "no significa res per ell mateix". El líder ecosocialista i conseller de l'Interior ha comparat el consens assolit amb la llei educativa de Catalunya, de la qual se n'ha desmarcat totalment el seu partit, amb el consens en alguns països per la pena de mort: "quan dos grans partits consensuen aprovar la pena de mort, en consens no significa res", i subratlla que amb la LEC s'ha trencat el consens social amb els sindicats, que han programat una vaga per al 10 de juny.

"Si no signem és perquè té aspectes inacceptables", ha assegurat Saura en una trobada amb militants. Ha concretat que el seu partit no acceptarà que, amb diner públic, els centres concertats no tinguin les mateixes responsabilitats que les escoles públiques. En el mateix acte, el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, ha titllat la llei educativa "d'involució per al país".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.