Societat

Milers de persones contra el cementiri nuclear

La manifestació a Móra d'Ebre ha col·lapsat els accessos a la ciutat i ha començat amb 40 mintus de retard

Milers de persones es manifesten des d'aquest migdia pels carrers de Móra d'Ebre en contra del cementiri nuclear d'Ascó.

La manifestació, convocada per la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, ha començat des del pont vell amb quaranta minuts de retard, ja que s'han col·lapsat els accessos a la localitat, i recorre l'avinguda Comarques Catalanes fins a arribar a la plaça de Dalt on està previst que s'acabi.

Segons els Mossos d'Esquadra, la xifra inicial de participació estaria situada entre les 3.000 i 5.000 persones. La pancarta principal "No al cementiri nuclear", l'encapçalen portaveus i activistes de les plataformes en defensa del territori' i també participen en la marxa representants d'ERC i d'ICV.

Per a la manifestació també s'havien organitzat dues caravanes de cotxes des del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i un tren antinuclear que ha sortit de l'estació de Sants a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.