Societat

Un home mata la seva dona i després se suïcida a Vila-seca

Els fets han tingut lloc aquesta nit passada amb la presència d'un fill de la parella, que ho hauria vist tot

Nou cas de violència domèstica. Un home ha matat a trets aquest diumenge a la nit, presumptament, la seva dona al domicili que compartien al carrer de Mas d'Engras, a la localitat de Vila-seca i després s'ha suïcidat, segons que han informat els Mossos d'Esquadra.

El succés s'ha produït cap quarts de dotze de la passada nit quan, per causes que es desconeixen, l'home, Luís M.B., de 54 anys i nacionalitat espanyola, ha tirotejat la seva dona, de 48 anys i de nacionalitat espanyola, que ha mort a l'acte al replà de la casa sense que els serveis d'emergència que s'han desplaçat fins a l'habitatge poguessin fer res per salvar-li la vida.

Les mateixes fonts han informat que després dels fets, el suposat homicida s'ha suïcidat amb la mateixa arma de foc amb la qual ha matat la seva dona, i que un fill menor d'edat de la família ho hauria vist tot.

També han assegurat que es tracta d'un cas de violència domèstica i que no existien denúncies prèvies de la dona cap al seu marit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.