Societat

Com a mínim 15 ferits durant l'evacuació d'un avió de British Airways després de detectar-se fum a la cabina

L'aparell, un boieng 747, ha avortat l'enlairement després que els passatgers sentissin olor de fum i donessin la veu d'alarma

Com a mínim 15 persones es troben ferides lleus durant l'evacuació ahir d'un avió de British Airways amb 350 passatgers a bord, en detectar-se fum a la cabina abans d'enlairar-se des de Phoenix (Arizona) amb destinació a Londres.

L'aparell, un boeing 747, ha avortat l'enlairament després que els passatgers sentissin olor de fum i donessin la veu d'alarma. L'aparell ha desplegat les rampes d'emergència a prop de la terminal de l'aeroport.

Com a mínim 15 dels passatgers han quedat ferits durant l'evacuació, segons ha informat la portaveu del Departament de Bombers de Phoenix, capità Shelly Jamison a la cadena CNN.

Els bombers que han acudit de manera immediata al lloc no han estat capaços de trobar cap incendi a la cabina. El fum podria haver estat causat per un problema elèctric temporal, segons la portaveu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.