Societat

Iphone 'King Size'

Apple presenta l'iPad, un híbrid entre el mòbil i un ordinador portàtil

Com l'iPhone i l'iPod Touch però de mida gegantina, així és la nova joguina d'Apple que el seu conseller delegat, Steve Jobs, va presentar ahir a San Francisco i que va batejar com a iPad i que sortirà a la venda als Estats Units al mes de març a un preu de 499 dòlars.

El nou giny compta amb pantalla tàctil de 9,7 polzades de pantalla i menys d'1,3 centímetres de gruix, processador propi i compatibilitat amb les aplicacions d'App Store. El tablet d'Apple es podrà comprar inicialment a un preu de 499 dòlars, amb prestacions de 16 GB de memòria i wifi. La versió amb connexió 3G costarà almenys 629 dòlars. També hi haurà versions amb 32 i 64 GB.

L'iPad permetrà veure pel·lícules, programes de televisió o vídeos a YouTube, tots en alta definició i, a més, suposarà l'entrada d'Apple en l'emergent mercat del llibre electrònic. En aquest sentit, la companyia ha anunciat el llançament de la seva pròpia botiga de distribució a l'estil de la d'Amazon: iBookstore.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.