Societat

Endesa normalitza el subministrament a les subestacions de Calella de Palafrugell i Lloret de Mar

En total la companyia elèctrica ha detectat més de 800 suports destrossats o doblegats per efecte del pes del gel acumulat al cables

Endesa ha normalitzat la infraestructura elèctrica de les subestacions de Calella de Palafrugell i Lloret de Mar, D'aquesta manera la companyia pot alliberar els grups electrògens que donaven servei als dos municipis i per tant es podran destinar a altres llocs que els necessitin.

Un cop recuperada la xarxa d'alta tensió ara Endesa centra els seus esforços a restablir la infraestructura de mitja tensió.

En total l'elèctrica ha detectat més de 800 suports (entre ells, 3 grans torres metàl·liques) destrossats o doblegats per efecte del pes del gel acumulat als cables, en alguns casos més de 4 tones.

També han quedat afectades 14 línies d'alta tensió i desenes de línies de mitja i baixa tensió. Al voltant de 900 tècnics estan treballant sobre el terreny per restablir el servei de forma progressiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.