Societat

Alerten de la presència d'una lleona a les muntanyes de la Sénia

De moment, no s'ha pogut veure l'animal durant aquest dilluns

Agents rurals, el Seprona de la Guàrdia Civil, i els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu de recerca per les muntanyes de la Sénia (Montsià) després que durant el cap de setmana hagin rebut diversos avisos d'alerta de veïns que havien vist una lleona a la zona del Molí l'Abad, entre els termes de la Sénia i la Pobla de Benifassà (Baix Maestrat).

Tot i que, de moment, no s'ha pogut veure l'animal durant aquest dilluns, el dispositiu de recerca es tornarà a activar aquest dimarts.

El primer avís es va rebre dissabte, però no va ser fins que uns altres veïns van donar l'alerta també diumenge que es va decidir muntar l'operatiu.

A més d'inspeccionar la zona, amb mitjans terrestres i aeris, s'està investigant d'on es pot haver escapat l'animal. La recerca es duu a terme, sobretot, a la zona de Pallerols, molt a prop del pantà d'Ulldecona (Montsià).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.