Societat

S'eleva a 140 el nombre d'intoxicats per fum a les comarques gironines

La falta de subministrament elèctric afegeix 35 persones més a la llista d'afectats per la combustió de sistemes alternatius de calefacció

En les darreres hores, 35 persones més s'han intoxicat per inhalació de fum a les comarques gironines, totes amb caràcter lleu, tot i que encara hi ha persones ateses als serveis d’urgències. El nombre d'afectats des de dilluns és de 140, segons han explicat fonts de Salut. Dels afectats, 14 han estat atesos a la cambra hiperbàrica de l’hospital de Palamós.

Pel que fa als hospitals, tots reben el subministrament elèctric habitual amb excepció de l’hospital de Blanes, que encara en rep de generadors provisionals. Els CAP de Lloret de Mar, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols també funcionen amb generadors. D’altra banda, 8 vehicles de servei vital bàsic i 4 vehicles tot terreny reforcen aquests dies el servei per donar resposta a les possibles necessitats de les comarques gironines. Bombers, policies locals i Mossos assisteixen també els trasllats ordinaris que generen els tractaments oncològics o de diàlisi.

Mentrestant, els diferents cossos d’emergències continuen amb el servei porta a porta per assistir els veïns aïllats en urbanitzacions que encara no tenen llum des dels sis parcs de bombers des d’on es coordinen. Els equips porta a porta està constituït per bombers, agents rurals i mossos per fer la recerca porta a porta, i per equips sanitaris del SEM i la Creu Roja per donar assistència sanitària on calgui.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.