Societat

La pressió veïnal obliga el segon violador de l'Eixample a marxar de Lloret

Van penjar cartells en què s'informava que Martínez Singul vivia a la localitat

La pressió d'un grup de veïns ha obligat Alejandro Martínez Singul, conegut com el segon violador de l'Eixample, a abandonar la localitat gironina de Lloret de Mar, on estava allotjant des de fa un mes a casa d'un familiar.

Segons publica aquest dijous el Diari de Girona, Martínez Singul va deixar Lloret dissabte passat dia 1 acompanyat per la seva mare i el seu padrastre, després que apareguessin penjats en alguns establiments uns cartells en els quals s'informava que es trobava en aquesta localitat, i fins i tot s'indicava el carrer en la qual s'allotjava aquest home, que va passar 16 anys a la presó per una desena de violacions.

El mateix diari explica que Martínez Singul no va sortir amb prou feines al carrer mentre va estar a Lloret, i gairebé no es va deixar veure al veïnat, cosa que no va impedir que un grup de nens d'uns onze anys es posessin a cridar davant la finca on s'allotjava aquest: "que surti el violador".

Al cartell que es va penjar als establiments avisant de la presència de Martínez Singul, i que mostrava una foto seva, s'animava els veïns a difondre la notícia per mitjà del correu electrònic.

Martínez Singul va sortir de la presó el 2007 i va haver de marxar de Barcelona també per la pressió social.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.