Societat

La policia descarta el robatori com a mòbil del crim de la Diagonal

Els autors del doble homicidi del bar Joan podrien haver rebentat la màquina escurabutxaques per fingir un atracament. La violència emprada és desproporcionada per a un assalt corrent

Dos morts a cops i ganivetades: massa violència per a un simple robatori menor, amb un botí que no passa del contingut d'una màquina escurabutxaques i poca cosa més.

Aquesta és la tesi de la investigació dels Mossos d'Esquadra, que intenten aclarir els fets que es van produir ahir a la nit al bar Joan, a la confluència entre la Diagonal, el carrer Bruc i el carrer Provença.

Una mare i un fill, de 85 anys i 55 respectivament, van morir quan estaven a punt de tancar el local. La filla i germana de les víctimes va avisar la policia cap un quart de dotze de la nit, i el grup d'homicidis dels Mossos a Barcelona es va posar en marxa.

Tot i fer una primera inspecció de l'escenari dels fets ahir mateix, els agents hi han tornat aquest matí, i els seus moviments han causat molta expectació al barri.

Ara s'obre un període en què hauran d'afrontar, una vegada més, una investigació complicada en què res, probablement, és el que sembla. De moment, la tesi suposadament òbvia del robatori no els encaixa, i fins i tot podria ser que el desordre trobat a l'establiment hagués estat pensat per fingir un robatori.

L'entorn dels dos morts, molt ampli ja que eren dues persones que regentaven un local públic, haurà de ser examinat amb deteniment per intentar identificar el mòbil i l'autor o els autors del doble assassinat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.