Societat

El sindicat majoritari d'ensenyament, en desacord amb el protocol d'Educació per a la grip A

La USTEC denuncia que el departament no els ha tingut en compte a l'hora de consensuar les recomanacions

El sindicat majoritari d'ensenyament, la USTEC, ha emès un comunicat al seu blog on denuncia que el departament d'Educació no els ha tingut en compte i ha publicat les recomanacions per a la grip A abans de reunir-se amb ells.

La USTEC afirma que les mesures per a la població escolar són de difícil compliment als centres i que caldria donar formació al professorat i als treballadors dels centres docents sobre com portar-les a terme. El sindicat diu que tampoc s'especifica què cal fer en el cas que els infectats siguin treballadors.

Per tant, demanen a Educació que es consensuï un pla d'actuació amb els delegats de prevenció que, seguint les normes del departament de Salut, inclogui "de forma clara i explícita", per una banda un protocol als centres de les direccions, dels docents i de la resta dels treballadors per saber què fer en cada cas, i per l'altra, que el pla asseguri una ràpida substitució del professorat que no pugui anar a treballar pels símptomes de la grip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.