Societat

El president de Mèxic demana als ciutadans que es quedin a casa durant el pont de l'1 de maig

Felipe Calderón justifica la petició per evitar més contagis. El país americà paralitza l'activitat durant cinc dies per la grip nova.

El president mexicà, Felipe Calderón, ha reaparegut aquest dimecres a la nit per demanar als ciutadans que es quedin a casa entre l'1 i el 5 de maig, coincidint amb el pont del Dia del Treballador i amb el tancament parcial d'alguns sectors de l'economia local a causa de la grip nova.

Calderón, que no apareixia en públic des de diumenge passat, va llançar un missatge televisat a la nació per confirmar la paralització parcial del país americà durant cinc dies, a partir d'aquest divendres.

El ministre de Salut, José Ángel Córdova, havia informat prèviament de la suspensió d'activitats a de l'administració pública, així com de les tasques i serveis no essencials. Aquesta mesura, tot i això, no afectarà sectors bàsics com l'alimentari, el sanitari, el de les telecomunicacions i la recollida d'escombraries.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.