Societat

La Generalitat recomana no anar al bosc per evitar riscos davant la pluja

Davant de la previsió d'inclemències meteorològiques, amb pluges generalitzades a tot el país, Protecció Civil recomana no anar al bosc, ja que encara hi ha molts arbres parcialment desarrelats pel vendaval de la setmana passada. També s'aconsella no practicar esport a prop d'arbres malmesos i no aixoplugar-s'hi. La Generalitat manté activada la fase d'alerta a Catalunya i alerta que encara hi ha molts arbres parcialment desarrelats i malmesos pels vents.

D'altra banda, Emergències també ha emès un preavís d'alerta per inundacions que ha fet arribar a diversos municipis de les Terres de l'Ebre. El riu Ebre baixa molt ple i s'està desembassant el pantà de Flix, i cal estar atents a una vintena de municipis d'aquesta zona del país davant les possibles crescudes de cabal del riu.Els ruixats poden caure a qualsevol punt del país aquest cap de setmana, segons les previsions del Servei Meteorològic de la Generalitat. Dissabte al matí les pluges seran minses, però a partir de la tarda tendiran a generalitzar-se. Les previsions meteorològiques indiquen que diumenge els ruixats continuaran, però ja seran més irregulars i intermitents, amb alguna clariana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.