Societat

Retinguts a La Jonquera 130 alumnes d'un centre de Lleida que viatjaven a França i Itàlia

Estudiants i professors acompanyants havien sortit diumenge amb el propòsit d'arribar aquest dilluns al vespre a les ciutats de destinació

Les fortes nevades mantenen retinguts a La Jonquera130 alumnes de l'IES Ronda de Lleida de tercer i quart d'ESO que viatjaven en autobusos a França i Itàlia.

"No podem anar ni cap a Estrasburg, que és on va el meu grup, de vuitanta alumnes, ni tornar cap a Lleida, està tot blanc", ha explicat a Europa Press una estudiant de quart. El grup de l'institut amb destinació a Estrasburg, de quart d'ESO, va sortir de Lleida diumenge a les cinc de la tarda amb la intenció d'arribar al seu destí aquest vespre, i el de tercer va sortir cap a Itàlia a les vuit del vespre amb destinació a Verona.

"Els estudiants estan matant el temps en hotels, la previsió és que la pluja desfaci la neu i puguin continuar el viatge", ha relatat el director del centre, Valeri Mallol, que ha afegit que és la primera vegada que tenen un incident com aquest en els 15 anys que porten organitzant els viatges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.