Societat

Escarp anirà a Ciutat Vella i Nicolau serà el recanvi a l’Eixample

Canvi de papers a Ciutat Vella i l’Eixample

Canvi de papers a Ciutat Vella i l’Eixample. Assumpta Escarp, regidora de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament, serà la nova regidora de Ciutat Vella, amb Roger Pallarols com a president del consell de districte. Ramon Nicolau, en l’últim mes president de Ciutat Vella i regidor de Participació, assumirà la regidoria de l’Eixample.

Escarp accedirà al càrrec que a l’abril havia ocupat Carles Martí, també màxim responsable polític de l’Institut de Cultura, després de la dimissió d’Itziar González, un càrrec que ha abandonar un mes després pel seu cessament arran dels resultats de la consulta sobre la Diagonal.

La carrera de l’advocat Roger Pallarols es dispara: assumirà la presidència de Ciutat Vella i és el següent en la llista que el PSC va presentar a les eleccions municipals. Fins ara havia estat càrrec de confiança d’Hereu, en tant que comissionat de comerç i abans de relacions institucionals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.