Societat

L'oposició demana explicacions per les irregularitats de l'empresa que va construir el Fòrum

El president de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha reclamat avui la dimissió del quart tinent d'alcalde d'Urbanisme i president de l'empresa municipal Bimsa, el socialista Ramon García-Bragado, i del gerent de la companyia, el gerent municipal Andreu Puig, després de l'"obstrucció" d'informació sobre l'empresa i les "il·legalitats en tots els processos de gestió".

Trias ha fet aquesta petició en roda de premsa després de les observacions de la Sindicatura de Comptes de Catalunya sobre les gratificacions injustificades als treballardors i l'organització i selecció del personal entre 2001 i 2004. Per analitzar-ho, el consistori farà dijous una Comissió de presidència extraordinària a instàncies de CiU i PP.

El dirigent de CiU ha acusat l'Ajuntament d'ocultar dades a la Sindicatura i als membres del consell d'administració no socialistes.

En dues rodes de premsa, Alberto Fernández Díaz (PP) també ha acusat el consistori d'obstruccionisme, i Jordi Portabella (ERC) ha reclamat homogeneïtzar els criteris de contractació de personal i obres entre consistori i empreses que depenen d'ell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.