Societat

Centenars de persones han participat aquest dissabte a Catalunya en la jornada de neteja popular de rius

Centenars de persones han participat aquest dissabte en la jornada de neteja popular dels espais fluvials que s'ha organitzat en una vintena de municipis de Catalunya. El mal temps no ha evitat la mobilització de ciutadans que en poques hores han recuperat de les lleres dels rius tones i tones de residus, runes i brutícia. Bicicletes, congeladors, motors de cotxes, portes, eines i estris de cuina han estat alguns dels materials retirats dels rius catalans en aquestes últimes hores. Ha estat la tercera edició del Fem Dissabte!, una activitat que organitza l'Associació Hàbitats - Projectes Rius.

L'Associació Hàbitats - Projectes Rius ha fet una valoració positiva de la mobilització ciutadana d'aquest dissabte en l'activitat Fem dissabte!, una jornada de neteja popular dels espais fluvials del país com ara els rius Llobregat i Ter, per posar dos exemples.

El mal temps ha condicionat la participació ja que dels 26 municipis que inicialment estava previst aquesta activitat, a cinc s'ha hagut de suspendre. L'organització ha xifrat en més de 400 persones la participació en la vintena de municipis que s'ha mantingut la iniciativa.El Fem dissabte! és una neteja coordinada i col·lectiva de diferents trams de riu a Catalunya per tal d'extreure de la zona la brossa que es trobarà, ja sigui dins de la llera del riu o a la zona de ribera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.