Societat

Més de 100 implicats i 4 policies ferits en la baralla de Badalona

Successos

Dos imputats i quatre policies locals ferits, així com diversos veïns contusionats, és el balanç de la baralla multitudinària que hi va haver dimarts a la tarda al barri de Sant Roc de Badalona.

Set agents estaven posant multes a vehicles mal aparcats al carrer Simancas, on habitualment es produeixen aquest tipus d'infraccions, sobretot quan hi ha algun esdeveniment a l'església evangelista del barri.

Segons les últimes informacions de la policia local, uns sis joves els van increpar i agredir, i altres veïns del barri es van anar afegint a la baralla. En un moment es van congregar més d'un centenar de persones, i la policia va haver de demanar reforços i la presència dels Mossos d'Esquadra.

Quatre agents van quedar ferits lleument a conseqüència dels cops amb cinturons que van rebre per part dels veïns de la zona. Diversos veïns també van quedar contusionats.

La policia va identificar dues persones, a qui imputen un delicte de desobediència greu i un altre de resistència a l'autoritat, tot i que cap d'ells va ser detingut.

Les unitats de proximitat de la Guàrdia Urbana, que són les que normalment operen al barri, s'hi van desplaçar i van fer de mediadors amb alguns veïns i van poder calmar així la situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.