Societat

Més de 100 passatgers no han viatjat a Cancún en el vol d'Iberworld

Més d'un centenar dels 387 passatgers del vol d'Iberworld que cobreix la ruta entre Barcelona i Cancún (Mèxic) i que ha sortit amb més de 24 hores de retard, no han pujat a l'avió, segons fonts de la companyia.

Segons han explicat alguns passatgers, la por i el fet de no voler volar en el mateix aparell que ahir va haver de tornar a l'aeroport del Prat després de mitja hora de vol, han sigut les principals causes per les quals aquestes persones han decidit no volar aquest divendres cap al Carib.

L'avió ha sortit sobre les 15:27 hores d'aquest divendres, després que l'aparell s'enlairés ahir a les 13:00 hores i tornés a terra en detectar el pilot una avaria en el sensor del tren d'aterratge.

Les persones que han decidit quedar-se a terra han acudit a l'aeroport a les agències amb les quals tenien contractats els viatges perquè els tornessin l'import pagat, i algunes d'elles, no han posat cap problema a lliurar als seus clients un document per al reemborsament de diners. Altres agències, però, han mostrat més dificultats als seus clients ja que els volia cobrar un dia extra d'estada perquè el viatge s'allargava un dia amb els canvis de vols, cosa que ha provocat les queixes dels clients, que exigien un tracte igual per a tots els afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.