Societat

El metro funcionarà tota la nit i l'Ajuntament negocia habitacions d'hotel a bon preu

Se supèn el Nitbus, de la mateixa manera que durant la tarda han deixat de funcionar els autobusos diurns. L'Ajuntament recomana evitar les Rondes, col·lapsades, i entrar o sortir de Barcelona per la Meridiana o la Gran Via

El metro de Barcelona funcionarà tota la nit per pal·liar els problemes de mobilitat que s'estan produït arran de la nevada que ha caigut sobre Catalunya i també a l'àrea metropolitana aquest dilluns, més intensa del previst inicialment pel departament d'interior.

Segons els portaveus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), el temporal ha obligat a suspendre el servei d’autobusos deu minuts abans de les cinc d’aquesta tarda.

La línia 9 del metro, encara en construcció i amb un sol tram en funcionament, mantindrà el seu horari especial, fins a les 10 de la nit, i es reobrirà a les 6 del matí, com cada dia. Però les altres funcionaran tota la nit.

"Fins ara el servei de metro no s’ha interromput en cap moment, i només han estat necessàries mesures de regulació dels fluxos de passatge en estacions d’enllaç com les de Sants Estació, Diagonal i Fabra i Puig", assegura TMB en un comunicat.

El mateix text aclareix que es continua "a l’espera que millorin les condicions de circulació per poder restablir el servei de les línies d'autobús en què sigui possible amb garanties de seguretat".

I de la mateixa manera que s'han suspès els autobusos diürns, se suspenen els nocturns: no funcionarà el servei del Nitbus de les línies que connecten el Baix Llobregat i l'Hospitalet amb Barcelona i l'Aeroport (N12, N13, N14, N15, N16 i N17).

Hotels a bon preu i poliesportius de franc
També per intentar pal·liar el caos, l'Ajuntament està negociant amb diversos hotels de la ciutat perquè lloguin habitacions a preu reduït aquesta nit als ciutadans que no puguin tornar a casa seva i que no tinguin cap lloc per anar a dormir. A més, s'habilitaran diversos poliesportius municipals per anar-hi a dormir de franc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.