Societat

El servei de Trambaix quedarà interromput del 25 al 31 d'agost entre Can Rigal i Francesc Macià

Transport públic

El servei de Trambaix quedarà interromput a partir de dilluns 25 d'agost i fins el diumenge 31 d'agost entre les estacions de Can Rigal i Francesc Macià per les obres de millora del traçat a la zona del camí de la Torre Melina, on s'eliminarà del traçat un revolt pronunciat.

Per suplir el servei, els usuaris disposaran d'autobusos que faran el recorregut, amb les mateixes parades i horaris que el tramvia.

Les obres, que finalitzaran a l'octubre, formen part del projecte de construcció d'una estació de metro a la línia 5, entre Collblanc i Pubilla Cases, que funcionarà com un intercanviador i facilitarà els transbordaments en aquest punt. El nou tram permetrà millorar el servei facilitant els moviments i la velocitat comercial del tramvia.

Des de l'abril passat s'estan realitzant treballs per preparar el terreny per on discorrerà el tramvia i, fins el moment, ja s'han col·locat les vies en la part central del nou traçat.

Durant la pròxima setmana, els treballs se centraran en la instal·lació del tram de les vies que connectarà el nou traçat amb la línia actual, així com la senyalització i la catenària corresponent. Els treballs es desenvoluparan durant les 24 hores del dia per minimitzar les afectacions en els serveis de transport públic. Un cop finalitzin aquests treballs, el dilluns 1 de setembre a la matinada es reprendrà el servei utilitzant el nou traçat.

Pel que fa al trànsit viari, la carretera de Collblanc es mantindrà tallada en sentit Hospitalet de Llobregat al camí de la Torre Melina fins al setembre, i els vehicles es continuaran desviant per l'avinguda de Xile i el carrer de Manuel Azaña.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.