Societat

La línia Barcelona-València quedarà afectada fins dissabte pel descarrilament d'un tren

Transports

Un tren de mercaderies ha descarrilat a primera hora del matí d'aquest divendres a la localitat de Moncòfar (Plana Baixa), fet que ha provocat el tall de la via i l'afectació de la circulació de trens de llarga distància entre Barcelona i València. L'accident, en què el maquinista ha resultat ferit lleu, ha obligat Renfe a planificar un pla alternatiu d'autobusos per cobrir part del tram que uneix Barcelona i València. Adif ha anunciat que la circulació de trens no es normalitzarà fins dissabte perquè treure el tren de la via és complicat i s'allargarà diverses hores.

L'accident ha passat, per causes que encara s'investiguen, a les 6.40h del matí a la sortida de l'estació de Moncòfar en direcció a Barcelona, quan el comboi, integrat per 15 vagons, ha sortit de la via.

El servei d'autobusos alternatiu de Renfe farà el recorregut entre les estacions de Castelló i València, que permetrà completar el trajecte entre Barcelona i València.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.