Societat

Un tiroteig al carrer a Sabadell deixa dues persones ferides en el que podria ser un nou cas de violència de gènere

Els fets s'han produït al voltant de les dotze del migdia, quan l'agressor ha sortit d'esmorzar i ha disparat contra la seva parella i un familiar d'aquesta

Un home ha disparat presumptament a dues dones quan faltaven pocs minuts per a les dotze del migdia al barri de Torre-romeu, en el que podria ser un nou cas de violència de gènere. L'home, d'origen marroquí, ha fugit després dels trets i s'ha estavellat amb el seu cotxe a Can Roqueta, on a punta de pistola, l'arma amb què ha disparat a les víctimes, s'ha apoderat d'un cotxe de color blau. Des dels Mossos d'Esquadra confirmen que hi ha dues persones ferides amb arma de foc i que s'està intentant localitzat l'agressor.

Tot i que encara es desconeix la identitat de les víctimes, les ferides serien la parella actual de l'agressor i la tieta o mare d'aquesta. La primera ha rebut un tret al braç mentre era en una botiga d'aliments del carrer Sau, i la segona un tret al cap, i ha resultat ferida greu. Totes dues han estat traslladades a la Vall d'Hebron i a la Mútua de Terrassa.

Segons els veïns de la zona, l'agressor hauria sortit del bar Herrera, on estava esmorzant, i cridant "Al que me mire lo mato" ha anat a buscar la seva parella, d'origen romanès, a la botiga. Allà li ha disparat al braç i després ha tornat enrere per malferir la familiar de la víctima. A la una del migdia els veïns encara no s'acabaven de creure el que havia passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.