Societat

La vaga de pilots d'Air France afecta 4 vols més del Prat

Aerolínies

La vaga de pilots d'Air France segueix afectant l'aeroport del Prat. Aquest dissabte hi ha quatre vols anul·lats amb destinació a París i Lió arran de la vaga de pilots, que demanen que no s'apugi dels 60 als 65 anys l'edat de jubilació.

No ha sortit el vol cap a la capital francesa de les vuit del matí i no està previst que ho facin els de dos quarts d'onze i el de les quatre. Tampoc s'ha enlairat el vol amb destí a Lió de dos quarts de vuit del matí.

Cal recordar que aquest divendres la companyia ja va haver de cancel·lar vuit vols que tenien com a destí París i Lió. En total han hagut d'anul·lar un 40% de les sortides programades de territori espanyol cap a França, percentatge que es tradueix en 37 vols.

Els pilots protesten contra la proposta legislativa del govern de Sarkozy d'ampliar dels 60 fins als 65 anys l'edat de jubilació. La companyia preveu compensacions pels vols anul·lats, com la devolució de l'import del bitllet.

En aquest context, s'espera que el principal sindicat del sector es pronunciï aquest migdia sobre la possibilitat de finalitzar la protesta, donat que l'executiu francès va presentar ahir una esmena que rectificaria la conflictiva normativa.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.